MABI HYRBILAR

Mabi Hyrbilar ingår i Hedin Bilkoncernen och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm 1989 har vi vuxit konstant och idag bedriver vi biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer.

Vårt mål är att erbjuda hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet.

HYRBIL TILL FÖRETAG

Behovsstyrt komplement till tjänstebilar eller smarta alternativ till långa leasingavtal. Hyrbil är ett flexibelt sätt att tillgodose transportbehov, oavsett om det gäller endagshyror eller längre perioder. Mabi Hyrbilar erbjuder skräddarsydda lösningar för företag: allt från egen bokningsportal till leveranser. Har ni särskilda kriterier som bilarna skall uppfylla samarbetar vi för att hitta den bästa lösningen.

Vill du veta mer om våra erbjudanden? Kontakta Stefan Sarin på tel 08-566 420 59 mejla till företagsavtal(a)mabi.se.

BLI FRANSCHISETAGARE

Entreprenörskap, servicekänsla och vilja att utvecklas är viktiga egenskaper hos oss och vi välkomnar alltid fler driftiga personer som vill växa med oss.

Är du intresserad av att bli franchisetagare till Mabi Hyrbilar? Jennie Lidberg berättar gärna hur det går till och vilka fördelar vi erbjuder företagare som ingår i vårt nätverk.

Jennie når du på jennie.lidberg(a)mabi.se