HYRA SOMMARBIL 2024!

Att hyra en bil till din sommarsemester har många fördelar. För det första ger det dig friheten att utforska Sverige på dina egna villkor. Du kan åka precis vart du vill och koppla av och njuta av naturen, eller upptäcka kulturlivet i våra städer.

En annan stor fördel med att hyra sommarbil är att du slipper oroa dig för lokaltrafikens nycker, tidtabeller och förbindelser. Det ger dig ett flexibelt schema, perfekt för att få ut det mesta av din semester.

En hyrbil i sommar gör det också enkelt att få med allt du behöver på resan. Med en hyrbil i rätt storlek kan du få med allt bagage och all utrustning för alla tänkbara aktiviteter.

Välj rätt storlek på sommarbilen

I vårt stora utbud av hyrbilar kan du välja precis rätt sommarbil för dina behov. Om du ska åka på längre resor och behöver gott om plats för bagage eller campingutrustning, rekommenderar vi att du väljer en större bil, som en kombi eller SUV. Om du ska besöka många städer på din semester, kan det vara enklare med en mindre bil som är lätt att köra och parkera. Är ni många som ska åka iväg har vi även ett brett utbud av minibussar. Oavsett dina behov, så hittar du den rätta sommarbilen hos MABI Hyrbilar!

Hyra bil hela sommaren

Behöver du en hyrbil en längre period eller hela sommaren? Vi erbjuder fördelaktiga sommarpriser på bilar när du hyr i en månad eller längre. I vårt stora utbud hittar du bilar i alla storlekar och modeller, som passar både stora och små sommarsemestrar.

Hyr sommarbil hos MABI

För att göra det till ett självklart val med hyrbil i sommar erbjuder MABI Hyrbilar förmånliga priser och generösa erbjudanden för att göra din bilsemester kostnadseffektiv. Vi erbjuder bland annat fri avbokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Så om du vill ha en avkopplande och bekväm semester, välj att hyra en bil i sommar!

Passa på att boka din sommarbil tidigt, så gör du en bättre deal och slipper stressa i sista stund. Kontakta oss för att få mer information om våra sommarerbjudanden!

NJUT AV SOMMAREN

  • Res säkert
  • Res när du vill
  • Res flexibelt