Hyra bil Eskilstuna

- MABI HYRBILAR

HYRA BIL I ESKILSTUNA

Hos oss kan du hyra bil i Eskilstuna, billigt och av toppkvalitet. Vi har två uthyrningskontor som erbjuder biluthyrning i Eskilstuna, dels precis vid Eskilstuna centralstation, dels på Årbygatan nära Stiga Sports Arena.

Boka din hyrbil i Eskilstuna här på hemsidan idag eller kontakta oss för mer information och personlig service.


UPPTÄCK SÖDERMANLAND

Oavsett om du är turist eller redan bor i staden kan en hyrbil i Eskilstuna göra det enkelt för dig att uppleva allt som staden och Södermanland har att erbjuda. Genom att hyra bil i Eskilstuna hos oss kan du besöka många historiska platser och spännande resmål i och kring staden. Med en hyrbil från MABI kan du njuta av en bekväm resa, oavsett om du hyr en minibuss för att resa med en stor grupp, en flyttbil eller en sportbil.

Ett populärt besöksmål i Eskilstuna är Parken Zoo, som ligger strax utanför stadens centrum. Genom att hyra bil i Eskilstuna kan du lätt ta dig hit med familjen och njuta av en hel dag med djur, nöjesattraktioner och vackra naturområden. Om du är intresserad av historia och kultur kan du besöka Rademachersmedjorna, ett välbevarat industriområde från 1600-talet som nu är ett levande kulturcentrum.

Det finns självklart många fler platser att besöka i Eskilstuna och dess omgivningar, och att hyra en bil ger dig möjligheten att se dem alla. Boka din hyrbil online idag, eller kontakta någon av våra stationer i Eskilstuna för personlig service och fler restips!

Stationer i Eskilstuna