Hyrbil Jönköping

- MABI HYRBILAR

HYR BIL I JÖNKÖPING

Välkommen till MABI Jönköping! Med vårt breda utbud av hyrbilar i Jönköping på flera platser i staden kan du välja en bil som passar dina behov och budget. Vi erbjuder allt från billiga personbilar till lyxiga modeller, men även möjligheten att hyra minibuss eller lastbil i Jönköping om du behöver ska flytta eller göra stora transporter.

Till höger ser du våra stationer i staden – boka online eller kontakta dem direkt för personlig service. Du hittar våra stationer på Kämpevägen, hos Hedin Bil på Tallörtsbacken och Bataljonsgatan, samt på Österängsvägen.

Att hyra bil i Jönköping är ett smart val för att få ut det mesta av din vistelse i regionen. Jönköping är beläget vid södra änden av Vättern, Sveriges näst största sjö, och staden erbjuder en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Smålands natursköna landskap. Med en hyrbil kan du enkelt och bekvämt utforska området i din egen takt, utan att vara beroende av kollektivtrafikens tidtabeller.


HISTORISK UPPTÄCKSFÄRD I SMÅLAND

Om du är intresserad av historia och kultur är en hyrbil i Jönköping det bästa sättet att de intressanta platserna i området, som Gränna, Visingsö och Eksjö. Gränna är känt för sin vackra arkitektur och sina traditionella polkagrisar, medan Visingsö, en ö i Vättern, är rik på historiska sevärdheter och har en imponerande utsikt över sjön. Eksjö är en annan pittoresk småländsk stad med välbevarade trähus och en rik historia.

SMÅ OCH STORA BILAR FÖR ALLA BEHOV

Vi erbjuder hyrbilar i Jönköping för alla behov och önskemål. Om du behöver mer utrymme för att transportera varor eller kanske hjälpa en vän med flytt, erbjuder vi även möjligheten att hyra lastbil i Jönköping, genom vår tjänst MABI Truck Rental. För mindre transportbehov kan du hyra skåpbil eller minibuss i Jönköping via vår vanliga bokning!

Stationer i Jönköping