HYRBIL KALMAR

- MABI HYRBILAR

HYRA BIL KALMAR

Är du ute efter en hyrbil i Kalmar? MABI Hyrbilar har tre kontor för biluthyrning i Kalmar - vid Kalmar Flygplats, utanför Kalmartravet, och vid Kalmar Centralstation. Vi erbjuder både stora och små personbilar, i flera prisklasser och utföranden, för alla behov.

HYRA MINIBUSS ELLER SKÅPBIL

Hos oss kan du såklart även hitta större bilar och hyra minibuss i Kalmar. Vi erbjuder även hyra av lastbil och större transportfordon. Oavsett om du behöver transportera tunga laster eller planerar en utflykt med en större grupp, har vi rätt transportfordon för dig. Boka direkt via hemsidan eller kontakta oss för mer information!

Hyra elbil i Kalmar

Våra tillgängliga elbilar att hyra i Kalmar erbjuder en modern och miljövänlig körupplevelse. Med flera laddstationer runt om i staden är det inget problem att hålla sig rullande – boka din elbil i Kalmar hos oss!

UPPTÄCK STADEN MED HYRBIL I KALMAR

Boka en hyrbil i Kalmar för att upptäcka staden och närområdet. Kalmar är en av östkustens största städer, och ligger vackert belägen mitt emot Öland. Staden är ett populärt resmål, med Kalmar Slott som sin mest kända sevärdhet.

Det finns mycket mer att upptäcka i Kalmar och dess omgivningar, från charmiga kaféer och restauranger till vackra naturlandskap. Med en hyrbil från MABI kan du utforska allt i din egen takt!

Boka din hyrbil i Kalmar direkt här på sidan, eller kontakta någon av våra stationer för mer information. Vår kunniga personal står redo att hjälpa dig att hitta det perfekta fordonet för dina behov!

Stationer i Kalmar

2 Kalmar