Hyr bil i Katrineholm

- MABI HYRBILAR

Hyra bil Katrineholm

Har ni planer på att hyra bil i Katrineholm? Hos oss kan du hyra bil till bra priser och alltid av toppkvalitet! Vårt kontor i Katrineholm på Starrvägen är en obemannad depå där du kan hämta din bokade hyrbil.

Vi erbjuder allt från mindre stadsbilar till större familjebilar och allt däremellan. Vårt stora utbud gör att du alltid hittar rätt bil för ditt äventyr. Välkommen till MABI för din hyrbil i Katrineholm!

Hyr minibuss och transportbil i Katrineholm

Hos oss har du möjligheten att hyra både minibussar, skåpbilar och lastbilar, för större grupper eller flytthjälp. Våra minibussar passar utmärkt till företagsresor eller familjeutflykter och våra transportbilar är rymliga och pålitliga, perfekt för när du behöver lite extra utrymme.

Upptäck Katrineholm med hyrbil

Katrineholm, beläget i hjärtat av Sörmland, är den perfekta utgångspunkten för att upptäcka regionen med hyrbil. Ta en tur genom staden, utforska dess historiska byggnader och vackra parker, eller ge dig ut på landsbygden för att njuta av den vackra naturen. Med hyrbil från oss är det enkelt och bekvämt att se allt som Katrineholm och Sörmland har att erbjuda.

Stationer i Katrineholm