Hyrbil Luleå

- MABI HYRBILAR

HYRBIL LULEÅ - BOKA IDAG

Letar du efter en hyrbil i Luleå har du hamnat helt rätt. Hos oss på MABI kan du boka hyrbil i Luleå i toppklass, till konkurrenskraftiga priser! Vi har två kontor med biluthyrning i Luleå, ett i centrala Luleå och ett på Luleå flygplats. Boka din hyrbil i Luleå direkt på hemsidan eller kontakta en station för att få personlig service eller mer information.

Hyra skåpbil i Luleå

Planerar du en flytt eller behöver transportera stora varor? Hos oss kan du hyra skåpbil i Luleå när du behöver. Vi har ett brett utbud av transportbilar, från mindre modeller till större fordon med mycket utrymme. Hos oss kan du även hyra större lastbilar eller minibuss i Luleå.

Hyra elbil i Luleå - ett miljövänligt val

Vill du bidra till en hållbar framtid samtidigt som du reser bekvämt? Varför inte hyra elbil i Luleå? Hos MABI erbjuder vi ett utbud av elbilar för uthyrning, från kompakta stadsbilar till större familjebilar. Kör bekvämt och tystare med våra elbilar, och minska ditt koldioxidavtryck på samma gång.

BILUTHYRNING LULEÅ - UPPTÄCK STADEN MED HYRBIL

Som en av Sveriges nordligaste städer är Luleå ett mycket fint resmål både på vintern och på sommaren. Belägen mindre än två timmar från finska gränsen, är det en kuststad där du befinner dig norr om polcirkeln, samtidigt som du faktiskt kan bada i havet under sommaren.

Att ta sig runt i Norrland innebär ofta att man åker stora avstånd, och en hyrbil i Luleå är en bra utgångspunkt. Vänd dig till vår biluthyrning i Luleå för att boka en hyrbil redan idag!

Och passa på att utforska mer av Norrbottens län med din hyrbil. Besök Gammelstad Kyrkstad utanför Luleå, ett UNESCO-världsarv, eller åk till de natursköna nationalparkerna i länet, som Abisko och Muddus. Oavsett om du är naturälskare, kulturälskare eller bara vill se mer av vad norra Norrland har att erbjuda, finns det mycket att upptäcka när du hyr en bil i Luleå.

Stationer i Luleå