Hyrbil Luleå

- BILUTHYRNING MED MABI HYRBILAR

HYRBIL LULEÅ - BOKA IDAG

Letar du efter en hyrbil i Luleå har du hamnat helt rätt. Hos oss på MABI kan du boka hyrbil i Luleå i toppklass, till konkurrenskraftiga priser! Vi har två kontor med biluthyrning i Luleå, ett i City och ett på Luleå flygplats. Du väljer själv om du bokar direkt på hemsidan eller kontaktar närmsta station för att få personlig service eller mer information.

HYRA BIL LULEÅ - FLERA FORDONSTYPER

Är du ute efter något annat än en personbil när du ska hyra bil i Luleå? Givetvis kan du också hyra större fordon som exempelvis lastbil eller minibuss via MABI i Luleå. Tveka inte på att kontakta oss om du inte hittar vad du söker då du ska hyra bil i Luleå!

BILUTHYRNING LULEÅ - UPPTÄCK STADEN MED HYRBIL

Som en av Sveriges nordligaste städer är Luleå ett mycket fint resmål både på vintern och på sommaren. Belägen mindre än två timmar från finska gränsen, är det en kuststad där du befinner dig norr om polcirkeln, samtidigt som du faktiskt kan bada i havet under sommaren.

Att ta sig runt i Norrland innebär ofta att man åker stora avstånd, och en hyrbil är att föredra i de flesta lägen – något som våra biluthyrare kan hjälpa dig med. Vänd dig till vår biluthyrning i Luleå för att boka en hyrbil redan idag!

Välkommen till MABI Hyrbilar!

Stationer i Luleå