HYRBIL Umeå

- BILUTHYRNING MED MABI HYRBILAR

HYRA BIL UMEÅ

På jakt efter en hyrbil i Umeå? Mabi Hyrbilar har tre kontor för biluthyrning i Umeå. Ett i centrum och självklart ett på stadens flygplats. Besök våra stationer för att hyra bil i Umeå, eller vänd dig till oss online där det oftast blir billigare och enklare att boka hyrbil i Umeå!

BILUTHYRNING UMEÅ - BOKA BIL, SKÅPBIL, MINIBUSS ELLER LASTBIL

Hos våra biluthyrare i Umeå kan du, utöver personbilar, även hyra större fordon så som lastbil, skåpbil eller annan transportbil. Vi har ett stort utbud med allt från skåpbilar till tunga lastbilar. Kom i kontakt med en av våra flera stationer för biluthyrning i Umeå för att ta reda på tillgängligheten.

HYRBIL UMEÅ - UPPTÄCK STADEN

Umeå är Norrlands största tätort, och är en av de största studentstäderna i Sverige. Umeå Universitet är storleksmässigt sett jämförbart med Linköping, och inrymmer bland annat Norrlands universitetssjukhus.

I och med att staden ligger i Norrland kan du självklart åka skidor både på längden och utför på vintern, det finns även lite mer exotiska upplevelser som hundspannsåkning på vintern. På sommaren finns det gott om natursköna områden att vandra i. För att få den bästa helhetsupplevelsen bör du boka hyrbil i Umeå via Mabi! Genom att hyra bil i Umeå kommer du ha friheten att ta dig vart du vill, när du vill - Så gör som många andra och boka hyrbil i Umeå redan idag!