HYRBIL Umeå

- BILUTHYRNING MED MABI HYRBILAR

HYRA BIL I UMEÅ

På jakt efter hyrbilar i Umeå? Mabi hyrbilar har tre kontor för biluthyrning i Umeå. Ett i centrum och självklart ett på stadens flygplats. Det blir oftast billigare och enklare att boka hyrbil i Umeå online.

BILUTHYRNING UMEÅ - BOKA ÄVEN SKÅPBIL, MINIBUSS ELLER LASTBIL

Hos våra biluthyrare i Umeå kan du givetvis även hyra större fordon så som lastbil, skåpbil eller annan transportbil genom något av våra Umeåkontor. Vi har ett stort utbud med allt från skåpbilar till tunga lastbilar. Kom i kontakt med en av våra flera stationer för biluthyrning i Umeå för att ta reda på tillgängligheten.

UPPTÄCK STADEN MED HYRBIL

Umeå är Norrlands största tätort, och är en av de största studentstäderna i Sverige. Umeå Universitet är storleksmässigt sett jämförbart med Linköping, och inrymmer bland annat Norrlands universitetssjukhus. I och med att staden ligger i Norrland kan du självklart åka skidor både på längden och utför på vintern, det finns även lite mer exotiska upplevelser som hundspannsåkning på vintern. På sommaren finns det gott om natursköna områden att vandra i. Se till att hyra bil i Umeå med oss redan idag!