HYRBIL Umeå

- BILUTHYRNING MED MABI HYRBILAR

HYRA BIL UMEÅ

Välkommen till vår biluthyrning i Umeå! Vi erbjuder ett brett utbud av hyrbilar för att möta alla dina behov under din vistelse i den Björkarnas stad. MABI Hyrbilar har tre kontor för biluthyrning i Umeå: på Umeå flygplats, Umeå Centralstation och i stadsdelen Teg. Besök våra stationer för att hyra bil i staden, eller boka din hyrbil direkt här på hemsidan!

En hyrbil i Umeå ger dig möjlighet att utforska staden i din egen takt och på dina egna villkor. Umeå har mycket att erbjuda, från kulturella evenemang och museer till natursköna landskap och lokala sevärdheter. Med en hyrbil kan du enkelt uppleva det bästa av vad Umeå har att erbjuda.

HYR SKÅPBIL, MINIBUSS ELLER LASTBIL I UMEÅ

Vi erbjuder inte bara personbilar, utan du kan också hyra skåpbil i Umeå om du behöver transportera större föremål eller hjälpa en vän med flytten. Du kan även hyra minibuss i Umeå, vilket är perfekt för familjer, företagsutflykter eller idrottslag. Och om du behöver transportera riktigt stora laster, kan vi även erbjuda hyra av lastbil i Umeå.

Tänk på miljön och vänd dig till oss för att hyra elbil i Umeå. Vi har flera modeller att välja mellan, både av hybrider och rena elbilar, och vårt sortiment växer ständigt!

HYRBIL UMEÅ - UPPTÄCK VÄSTERBOTTEN

En annan fördel med att hyra bil i Umeå är att du kan utforska närliggande områden och platser som kanske inte är så lättillgängliga med kollektivtrafik. Ta en dagsutflykt ner till Höga Kusten, som ligger ungefär två timmar bort, eller besök Bjuröklubb, en unik halvö och naturreservat en och en halv timma bort.

Umeå är Norrlands största tätort, och är en av de största studentstäderna i Sverige. När du väljer att hyra en bil i Umeå från oss, kan du vara säker på att du får en modern och väl underhållen bil. Våra hyrbilar i Umeå är regelbundet servade och kontrollerade för att säkerställa att de är säkra och pålitliga för din resa. Välkommen till MABI!