HYRA TRANSPORTBIL

Vill du hyra transportbil eller skåpbil? Hos MABI kan du utöver personbilar även hyra transportbilar och lätta lastbilar i flera storlekar och utföranden. Vi erbjuder allt från mindre skåpbilar till större lätta lastbilar. Exempelvis erbjuder vi lastbil med baklyft såväl som mindre och större transportfordon med sido- och bakdörrar för en enklare på- och avlastning. Vi hyr ut transportbilar för både små och stora behov! Alla våra transportbilar får köras med vanligt B-körkort.​

Tunga lastbilar hittar du här.

Hyra skåpbil hos MABI – Enkelt och säkert​

När du väljer att hyra skåpbil från MABI får du tillgång till ett modernt och pålitligt fordon anpassat för alla typer av transportbehov. Våra skåpbilar servas och underhålls regelbundet för att garantera högsta säkerhet och tillförlitlighet. Oavsett om du behöver en bil för flytten, företagets varutransporter eller ett projekt som kräver extra lastkapacitet, har MABI rätt fordon för dig.

Flexibla hyresalternativ​

MABI förstår att varje kund har unika behov. Därför erbjuder vi flexibla hyresalternativ för dig som vill hyra en skåpbil. Välj mellan att hyra per dag, vecka eller månad. Med våra skräddarsydda lösningar kan du enkelt anpassa hyrperioden efter ditt projekt eller din verksamhets krav, och alltid till konkurrenskraftiga priser.

Enkel bokningsprocess för att hyra lätt lastbil​

Att hyra en lätt lastbil eller transportbil hos oss är smidigt och enkelt. Vår onlinebokning är användarvänlig och du kan snabbt hitta och boka det fordon som passar dina behov. Självklart finns även vår kundtjänst redo att hjälpa dig med eventuella frågor och ser till att du får den bästa möjliga serviceupplevelsen. Hyr en transportbil från MABI i dag!

STORLEK PÅ LASTBIL

Ska du köra stora och otympliga saker och är osäker på hur stor bil du behöver för att få plats med allt?

Kontakta din lokala station för rekommendation av storlek på bil och information om exakta lastmått och lastvikter.