HYRBIL TILL FÖRETAG

Behovsstyrt komplement till tjänstebilar eller smarta alternativ till långa leasingavtal? Hyrbil är ett flexibelt och effektivt sätt att tillgodose personalens transportbehov på, vare sig det gäller endagshyror eller längre perioder. Mabi erbjuder skräddarsydda hyrbilslösningar för företag med exempelvis personalerbjudande och direktleverans till kontoret. Har ni särskilda kriterier som vi och/eller bilarna ska uppfylla verkar vi för att hitta den bästa lösningen.

Vill du veta mer om vårt företagserbjudande eller teckna ett avtal? Välkommen att kontakta vår säljavdelning på 08-555 538 10 eller på foretagsavtal@mabi.se.

Några exempel på hur andra företag använder hyrbilar till sin verksamhet:

ÖVER-DAGEN-BILEN

Ersättningsbil vid service, tillfälligt extra behov eller kundbesök. Orsaken kan variera, men lösningen är densamma. Hyrbil är ett enkelt sätt att täcka upp tillfälliga bilbehov som kan uppstå inom företaget.

LÅNGTIDSHYRA BIL

Produktionsuppdrag, provanställning eller i väntan på ny tjänstebil? Hyr bil månadsvis utan bindningstid och krångel. HÄR kan du läsa mer om att långtidshyra bil.

FLEXILEASE

Ny tjänstebil varje år utan långa bindningstider? Med vår tjänst Flexilease erbjuder vi ett smidigt och kostnadseffektivt alternativ till traditionell billeasing för företag. Läs gärna mer HÄR(öppnas i ny flik).