HYR ELBIL OCH HYBRIDBIL​

Antalet miljövänliga och laddbara bilar i vår vagnpark ökar i snabb takt. Vill du hyra elbil eller en hybrid har du stor möjlighet att hitta en modell som passar just dig, oavsett om du söker en smidig bil för att utforska staden, en rymlig familjebil för en långresa eller en lyxig bil för ett särskilt tillfälle.

Du kan hyra laddbar bil ur ett brett utbud hos oss, från både ett billigare standardsegment och vårt exklusiva premiumsegment – från kompakta elbilar till rymliga laddbara SUV:ar. Några exempel på våra hybrider och elbilar att hyra är BYD Atto 3 och MG 4, Ford Kuga Plug-In Hybrid, Kia Sportage Plug-In Hybrid, BMW iX, BMW 225e, 330e och 530e Plug-In Hybrid, Mercedes helelektriska modeller EQA, EQE och EQS.

Se alla våra tillgängliga elbilar och hybrider nedan. För att se pris väljer du bilmodell och station och klickar på "välj". När du valt vilka datum du är intresserad av får du i nästa steg se aktuellt pris för modellen. Vi erbjuder även bra priser för långtidsuthyrning och företagserbjudanden, så tveka inte att kontakta oss för mer information.

ELBIL – DET HÅLLBARA VALET​

Som en del av vårt engagemang för hållbarhet är vi stolta över att erbjuda ett stort utbud av elbilar och hybrider. Vårt ansvar att erbjuda miljövänliga alternativ när du hyr bil är lika viktig för oss som vårt sociala ansvar. Våra beslut, inköp och arbetssätt ska alltid göras med respekt för vår planet och miljö. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete!