HYRBIL Borlänge

- MABI HYRBILAR

BILUTHYRNING BORLÄNGE

Vill du hyra bil i Borlänge? Hos MABI hittar du hyrbilar av toppkvalitet och till bra priser. Välj ur ett stort utbud av hyrbilar för alla tillfällen och behov. Boka din hyrbil i Borlänge direkt här på hemsidan i dag, eller kontakta stationen för mer information eller bokning över telefon.

HYR BIL BORLÄNGE FÖR ALLA TILLFÄLLEN

MABI Hyrbilar har sedan 1989 tillhandahållit hyrbilar till nöjda förare över hela Sverige. Vårt mål som en av Sveriges största aktörer är att erbjuda hyrbilar för alla tillfällen, och genom att alltid erbjuda nya bilar garanterar vi en säker och bekväm körupplevelse i alla lägen. Hos oss hittar du allt från små och smidiga personbilar för innerstan till kombibilar för hela familjen. Kontakta oss i dag för biluthyrning i Borlänge!

HYR SKÅPBIL I BORLÄNGE

På våra hyrstationer runt om i landet hittar du både vanliga personbilar och ett brett sortiment större modeller för dig som behöver hyra minibuss eller skåpbil i Borlänge. Läs mer om våra transportbilar att hyra.

Har du behov av större lastbilar för ett uppdrag? Genom MABI Truck Rental kan du hyra lastbil i Borlänge till företaget.

Stationer i Borlänge