Hyrbil Falun

- MABI HYRBILAR

HYRA BIL FALUN

Välkommen att boka hyrbil i Falun hos oss. Att hyra bil här är en perfekt lösning för dig som vill ha en flexibel och bekväm vistelse i staden. Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt och uppleva allt som Falun har att erbjuda, oavsett om du är turist eller besöker staden i affärsärenden.

Det spelar ingen roll om du önskar hyra en bil för bara några timmar eller kanske en hel månad, och oavsett om du söker en större bil eller en smidig personbil, vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig.

HYRBIL VID SERVICE

Behöver du lämna in din bil på reparation eller service? Vi samarbetar med lokala bilhandlare och verkstäder, så att du enkelt kan hyra bil i Falun om du lämnar in din bil på service.

BRETT UTBUD

När du hyr bil i Falun hos MABI Biluthyrning kan du välja mellan ett brett utbud av olika bilmodeller, så att du kan hitta den perfekta bilen för dina behov. Välj mellan kompakta stadsbilar, SUV:ar, minibussar eller sportbilar – det finns något för alla smaker och behov. Oavsett om du ska göra en längre familjeresa, flytt till annan ort eller kortare tjänsteresa, har vi en bil som möter dina önskemål.

Du kan känna dig trygg med att vi gör regelbundet underhåll på alla våra fordon för att säkerställa att de ger dig högsta komfort och säkerhet, så att du får en bekväm och trygg resa.

UPPTÄCK FALUN GENOM ATT HYRA BIL

Väljer du att hyra bil får du också möjlighet att ta dig till de mest avlägsna platserna och uppleva den vackra omgivningen runt Falun och i resten av Dalarna. Väljer du att hyra bil i Falun är du fri att resa och planera din vistelse precis som du vill. Du behöver inte oroa dig för kollektivtrafik eller vara beroende av andra för att ta dig till olika platser. Det är enkelhet och frihet på samma gång.

ALLMÄNT OM STADEN

Falun, med sin förtrollande gruvhistoria och position som Dalarnas hjärta, framhäver en unik sammanvävning av kultur, natur och stimulerande aktiviteter. Världsarvet Falu Gruva berättar en fascinerande historia om industrins hjärta i Sverige, och öppnar även upp för sceniska vyer och kulturella äventyr. En biltur genom stadens charmiga gator leder dig till Dalarnas Museum, där du kan fördjupa dig i regionens konst och historia. Missa inte chansen att utforska de närliggande områdena, rika på natur och idylliska småbyar som återspeglar Sveriges genuina charm och kulturarv.

Stationer i Falun

1 Falun