Hyra bil i Göteborg

- MABI BILUTHYRNING

BOKA HYRBIL HOS MABI

MABI gör det enkelt för dig att hyra bil i Göteborg billigt. Vi har flera hyrbilsstationer i och kring staden, bland annat på promenadavstånd från Göteborg Centralstation, och för dig som behöver hyra bil på Landvetter flygplats. Vi har flera stationer i Mölndal, på Bilvaruhuset, Hedin Bil Mercedes och BMW Bilia Group. Vi har även stationer i Eklanda, Tagene och Orrekulla.

VILKA TYPER AV BILAR FINNS DET FÖR UTHYRNING?

Vi erbjuder många olika typer av bilar för uthyrning, med allt från personbilar till minibussar, lastbilar och premiumbilar. Oavsett vad du behöver kan du hitta en bil som passar dina behov hos oss.

ELBIL

Miljövänliga, laddbara bilar blir allt mer populärt, och självklart kan du hyra elbil i Göteborg hos oss. Sortera enkelt på miljöbilar i vår onlinebokning för att se tillgängliga modeller på stationen. Kontakta din närmsta uthyrningsstation för mer information, eller se hela vårt sortiment av elbilar att hyra. Det ska vara enkelt att göra klimatsmarta val, så vänd dig till oss!

MINIBUSS

Har du behov av en större bil för transport, eller är ni ett stort gäng som ska på utflykt? Hos MABI kan du hyra minibuss i Göteborg, och du hittar även transportbilar för flytt och liknande. Oavsett om du behöver hyra lastbil eller en mindre skåpbil kan du vända dig till oss. För att boka din lastbil online, besök oss på MABI Truck Rental.


UPPTÄCK GÖTEBORG MED HYRBIL

Boka en billig hyrbil i Göteborg hos någon av våra stationer redan idag, och upptäck staden på dina egna villkor. Med en hyrbil har du friheten att stanna till var du vill, och du behöver inte ta hänsyn till busstider och långa gångavstånd. Välj station i listan till höger eller boka direkt här på hemsidan.

När du hyr bil här har du möjlighet att upptäcka stora delar av Västkusten på en dagsutflykt. Utforska populära sevärdheter som skärgården, Kosterhavets nationalpark, Marstrand och Lysekil. Följ den vackra kustvägen upp till Uddevalla, med vackra stränder och fiskebyar att upptäcka på vägen. Åker du inåt landet hittar du städer som Borås och Trollhättan, och kan titta på vackra Göta älv som sträcker sig hela vägen upp till Vänern. Oavsett vart du vill, kan du göra det enkelt med en bil från oss på MABI Biluthyrning!


VAD KOSTAR DET ATT HYRA BIL?

Via oss kan du hyra bil från 635 kr/dagen eller 1 364 för en helg. Vi erbjuder modeller i alla prisklasser. Välj själv mellan alla våra modeller när du bokar online, och hitta en bil som passar dig och dina behov.