Hyra bil i Göteborg

- MABI HYRBILAR

HYRBIL GÖTEBORG

Välkommen till Göteborg! I rikets andra stad finns massor av resmål att utforska med bil, både centralt och i närheten, med hela Västkusten en dagsutflykt bort.

MABI Hyrbilar gör det enkelt för dig att hyra bil billigt i Göteborg. Vi har flera hyrbilsstationer i och kring staden, bland annat på promenadavstånd från Göteborg Centralstation, och för dig som behöver hyra bil på Landvetter flygplats. Du hittar alla våra stationer i Göteborg i menyn till höger!

HYRA ELBIL GÖTEBORG

Miljövänliga, laddbara bilar blir allt mer populärt, och självklart kan du hyra elbil i Göteborg hos oss. Sortera enkelt på miljöbilar i vår onlinebokning för att se tillgängliga modeller på stationen. Kontakta din närmsta uthyrningsstation för mer information, eller se hela vårt sortiment av elbilar att hyra. Det ska vara enkelt att göra klimatsmarta val, så vänd till MABI om du vill hyra elbil i Göteborg!

HYRA MINIBUSS GÖTEBORG

Har du behov av en större bil för transport, eller är ni ett stort gäng som ska på utflykt? Hos MABI kan du hyra minibuss i Göteborg, och du hittar även transportbilar för flytt och liknande. Oavsett om du behöver hyra lastbil i Göteborg eller en mindre skåpbil kan du vända dig till MABI. För att boka din lastbil online, besök oss på MABI Truck Rental.

UPPTÄCK STADEN MED BILLIG HYRBIL I GÖTEBORG

Boka en billig hyrbil i Göteborg hos någon av våra stationer redan idag, och upptäck staden på dina egna villkor. Med en hyrbil har du friheten att stanna till var du vill, och du behöver inte ta hänsyn till busstider och långa gångavstånd. Välj station i listan till höger eller boka hyrbil direkt här på hemsidan.

VAD KOSTAR DET ATT HYRA BIL I GÖTEBORG?

Vi erbjuder modeller i alla prisklasser, med dygnshyra från ca 600 kr. Välj själv mellan alla våra modeller när du bokar online, och hitta en bil som passar dig och dina behov.