Hyra bil i Göteborg

- MABI HYRBILAR

Välkommen till Göteborg! I rikets andra stad finns massor av resmål att utforska med bil, med hela Västkusten en dagsutflykt bort.


Var kan jag hyra en bil i Göteborg?

MABI Hyrbilar gör det enkelt för dig att hyra bil billigt i Göteborg. Vi har flera hyrbilsstationer i och kring staden, bland annat på promenadavstånd från Göteborg Centralstation, och för dig som behöver hyra bil på Landvetter flygplats. Vi har flera stationer längs Göteborgsvägen i Mölndal, på Bilvaruhuset, Hedin Bil Mercedes och BMW Bilia Group. Vi har även stationer i Eklanda, Tagene och Orrekulla.

Vilka typer av bilar finns det att hyra i Göteborg?

Det finns många olika typer av bilar att hyra i Göteborg. Hos MABI kan du hitta allt från personbilar till minibussar, lastbilar och premiumbilar. Oavsett vad du behöver kan du hitta en bil som passar dina behov hos MABI Hyrbilar i Göteborg.

Hyra elbil

Miljövänliga, laddbara bilar blir allt mer populärt, och självklart kan du hyra elbil i Göteborg hos oss. Sortera enkelt på miljöbilar i vår onlinebokning för att se tillgängliga modeller på stationen. Kontakta din närmsta uthyrningsstation för mer information, eller se hela vårt sortiment av elbilar att hyra. Det ska vara enkelt att göra klimatsmarta val, så vänd till MABI om du vill hyra elbil i Göteborg!

Hyra minibuss

Har du behov av en större bil för transport, eller är ni ett stort gäng som ska på utflykt? Hos MABI kan du hyra minibuss i Göteborg, och du hittar även transportbilar för flytt och liknande. Oavsett om du behöver hyra lastbil i Göteborg eller en mindre skåpbil kan du vända dig till MABI. För att boka din lastbil online, besök oss på MABI Truck Rental.


Upptäck Göteborg med hyrbil

Boka en billig hyrbil i Göteborg hos någon av våra stationer redan idag, och upptäck staden på dina egna villkor. Med en hyrbil har du friheten att stanna till var du vill, och du behöver inte ta hänsyn till busstider och långa gångavstånd. Välj station i listan till höger eller boka hyrbil direkt här på hemsidan.

Om du bokar en hyrbil i Göteborg, har du möjlighet att upptäcka stora delar av Västkusten på en dagsutflykt. Utforska populära sevärdheter som skärgården, Kosterhavets nationalpark, Marstrand och Lysekil. Följ den vackra kustvägen upp till Uddevalla, med vackra stränder och fiskebyar att upptäcka på vägen. Åker du inåt landet hittar du städer som Borås och Trollhättan, och kan titta på vackra Göta älv som sträcker sig hela vägen upp till Vänern. Oavsett vart du vill, kan du göra det enkelt med en hyrbil från MABI!


Vad kostar det att hyra bil i Göteborg?

Hyr bil i Göteborg från 635 kr/dagen eller 1 364 för en helg. Vi erbjuder modeller i alla prisklasser. Välj själv mellan alla våra modeller när du bokar online, och hitta en bil som passar dig och dina behov.