Hyra bil Östersund

- BILUTHYRNING MED MABI HYRBILAR

HYRA BIL ÖSTERSUND

Välkommen till Östersund, belägen vid Storsjöns strand i hjärtat av Jämtland. Östersund är en perfekt destination för både äventyr och avkoppling, och det finns mycket att se och göra här. Genom att hyra bil i Östersund får du en smidig och flexibel transportlösning som låter dig utforska allt det fantastiska denna region har att erbjuda.

MABI Hyrbilar erbjuder många ett brett utbud för dig som vill hyra bil i Östersund. Vi arbetar endast med nya bilar för att garantera hög komfort och en säker körupplevelse.

HYR FLYTTBIL ELLER MINIBUSS I ÖSTERSUND

Letar du efter annat än en vanlig hyrbil i Östersund? Självklart kan du också hyra skåpbil, minibuss eller större lastbilar på något av våra kontor i Östersund. Vi har fordon i alla storlekar och för alla tillfällen. Det är smidigt att hyra flyttbil i Östersund hos oss om du planerar att flytta inom regionen eller om du behöver transportera större föremål – exempelvis efter ett besök på någon av stadens många loppisar!

Om du reser i grupp och vill utforska Östersund och dess omgivningar tillsammans är det också möjligt att hyra minibuss i Östersund. Med en minibuss kan ni enkelt och bekvämt ta er till olika evenemang och aktiviteter i regionen, som Storsjöyran, en av Sveriges största musikfestivaler, eller något av de många sportevenemang som arrangeras i området.

UPPTÄCK JÄMTLAND FRÅN ÖSTERSUND

Med hyrbil kan du besöka Frösön, en kort biltur från centrala Östersund, eller titta in på Jamtli mitt i staden, ett friluftsmuseum och kulturcentrum där du kan lära dig mer om Jämtlands och Sveriges historia och kultur. Biluthyrning i Östersund är också en praktisk lösning om du vill utforska de många vandringsleder och skidområden som finns i närheten, som exempelvis Åre och Bydalen.

Att hyra bil i Östersund och Jämtland är en smart och ekonomisk lösning som ger dig möjlighet att upptäcka allt det vackra och spännande som denna stad och region har att erbjuda. Oavsett om du är intresserad av natur, kultur, sport eller bara vill utforska på egen hand, kommer en hyrbil i Östersund att ge dig den frihet och flexibilitet du behöver för att göra det mesta av din vistelse.

Boka din hyrbil i Östersund redan idag och börja planera din drömsemester i Jämtland. Njut av friheten att utforska allt som Jämtland har att erbjuda i din egen takt och på dina egna villkor.