HYRBIL Skövde

- MABI BILUTHYRNING

HYRA BIL I SKÖVDE

Välkommen till MABI! Här kan du boka hyrbil i Skövde oavsett behov och önskemål. Vi samarbetar med lokala bilhandlare och verkstäder, och kan erbjuda snabba lösningar när du lämnar in din bil på service och behöver hyra bil. Vi har stationer där du behöver dem, och du når dem via listan till höger.

Kontakta våra uthyrare för mer information, eller boka hyrbil online direkt här på hemsidan!

HYRA LASTBIL

Vi erbjuder flera olika modeller och fordon för uthyrning. Självklart kan du även hyra större bilar som lastbilar eller skåpbil. Vänd dig till MABI Truck Rental för större lastbilar, och se våra transportbilar här!

Kontakta oss för personlig service eller boka direkt här på hemsidan.

UPPTÄCK VÄSTERGÖTLAND

Skövde, en stad som är belägen i hjärtat av Västergötland, har mycket att erbjuda. Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt och upptäcka allt som staden och landskapet har att erbjuda. Oavsett om du vill besöka historiska platser, vackra naturområden eller populära turistmål, är en hyrbil ett perfekt alternativ.

Besök Boulognerskogen, en av stadens populäraste parker. Här kan du promenera längs vackra stigar eller njuta av en picknick. Med bil kommer du enkelt till Billingen, det vackra naturområdet som ligger i närheten. Här kan du utforska vackra vandringsleder och njuta av den fantastiska utsikten från toppen av berget.

OM OSS

MABI Hyrbilar grundades 1989 och erbjuder inte bara biluthyrning i Skövde, utan i nästan hela landet genom våra duktiga franchisetagare. Vi arbetar endast med nya bilar av hög kvalitet för att garantera komfort och en säker körupplevelse. Välkommen!

Stationer i Skövde