HYRA BIL VID FÖRSÄKRINGSÄRENDE

Hos MABI kan du tryggt hyra din ersättningsbil. Vi har lång erfarenhet av att hyra ut bil i samband med försäkringsärenden och samarbetar med de flesta försäkringsbolagen så som Trygg Hansa, IF, Länsförsäkringar, med flera. Vårt breda utbud av bilmodeller och märken gör att vi även kan tillgodose specifika bilmärken och bilmodeller vid exempelvis märkesförsäkringar.

Tips! Anmäl skadan till ditt försäkringsbolag och ta reda på vad som gäller för just dig angående hyrbil/ersättningsbil. Boka sedan verkstadsbesöket och därefter hyrbilen.

BOKA BIL

Du kan ringa eller maila in din bokning till valt MABIkontor. Bokar du här på hemsidan ska du i kommentarsfältet på sista sidan ange att det gäller försäkringshyra, vilket försäkringsbolag samt din egen bils registreringsnummer.

KOSTNAD

Beroende på typ av försäkring och hyrbilstillägg kan försäkringsbolaget ta olika stor del av kostnaden. Fråga ditt försäkringsbolag vad som gäller just dig.

LEVERANS

Vi erbjuder möjligheten att få hyrbilen levererad till verkstaden, så att den väntar på dig när du lämnar in din egen. Berätta om du önskar leverans vid bokningstillfället.