UPPTÄCK FANTASTISKA SWEDISH LAPLAND

Swedish Lapland är böljande skogslandskap och vindpinade fjälltoppar. Vilda vatten, charmig landsbygd och lagom stadspuls. Men framför allt är det den perfekta platsen för äventyr.

En roadtrip är inget annat än ett perfekt sätt att upptäcka det du inte tidigare sett. Du får chansen till möten du aldrig tidigare upplevt — en del möten som faktiskt kan förändra ditt liv.

Du kommer att älska dessa dagar när du sätter dig i bilen och kör. En roadtrip är något alla någon gång bör göra. Resmålet Swedish Lapland består av 25% av Sveriges yta. I destinationen finns de högsta bergen, de djupaste sjöarna och de stora skogarna. Mellan fjällens arktiskt alpina landskap till kustens mer urbana arktiska miljöer finner du ett spännande resmål, lika stort som Österrike men med blott 300 000 innevånare. Rikt på natur men med liten trängsel. Det är därför inte alls dumt att ta bilen genom destinationen. Se hur landskapet förändras. Möta säsongernas skiftningar. Finna sin inre bilförare, någonstans där under midnattssol eller norrsken.

I samarbete med Swedish Lapland