HYRA BIL Malmö

- MABI BILUTHYRNING

HYR BIL I DAG

Via MABI är det enkelt att hyra bil i Malmö. Vi har totalt fem stationer för biluthyrning belägna i centrum och utanför, som alla hjälper dig att hitta rätt hyrbil för dig. Kontakta din närmsta station i listan till höger för mer information, eller boka hyrbil direkt här på hemsidan.

VAD KOSTAR DET?

En hyrbil kostar från 895 kr/dygn eller 1 149 kr för en hel helg. Vi har modeller i alla prisklasser och hjälper dig gärna att hitta rätt bil för dina behov!

BILAR FÖR ALLA BEHOV OCH TILLFÄLLEN

Hos oss på MABI kan du hyra bilar för alla behov och tillfällen. Vi har ett brett utbud av bilar och du kan välja mellan mindre personbilar för dagliga ärenden, familjebilar för längre utflykter eller lyxiga bilar för speciella tillfällen. Vi har även korttidsleasing för dig som behöver en bil en begränsad tid. Oavsett om du behöver en bilen över en dag eller flera veckor, kan du hitta rätt modell hos oss på MABI.

ELBIL

Det blir större och större efterfrågan på laddbara bilar, och vi erbjuder flera modeller av laddbara bilar. Hör av dig till valfri station om du är intresserad av att hyra elbil, eller se vårt sortiment av elbilar!

SKÅPBIL ELLER MINIBUSS

Är du i behov av en större bilmodell för transport? Vill du hyra skåpbil eller flyttbil kan du såklart också göra det hos MABI. Vi erbjuder allt från minibussar till större lastbilar.

Kontakta någon av våra stationer om du är intresserad av vår biluthyrning i Malmö, eller vänd dig till MABI Truck Rental för att hyra lastbil med bokning online.

UPPTÄCK SKÅNE

Närheten till Köpenhamn och det skånska inlandet öppnar upp för många möjligheter. Med en hyrbil i Malmö har du tillgång till en mängd sevärdheter i och utanför stan. En hyrbil är ett utmärkt val för utflykten, och du tar dig var som helst i Skåne på två timmar!

Om du vill åka på dagsutflykt har du mängder med möjligheter! Kör söderut och besök havsbaden på Falsterbonäset, eller ta tåget över Öresundsbron till Köpenhamn för en stadskryss. När du bokar en bil här via oss är det enkelt att ta sig runt i hela Skåne!