HYRBIL Malmö

- MABI HYRBILAR

Boka hyrbil i Malmö

Hos oss på MABI Hyrbilar är det enkelt att hyra bil i Malmö. Vi har 6 stationer för biluthyrning i Malmö med omnejd, som alla hjälper dig att hitta rätt hyrbil för dig. Kontakta din närmaste station i listan till höger för mer information, eller boka hyrbil direkt här på hemsidan.


Hyrbilar för alla behov och tillfällen

Hos oss på MABI Hyrbilar i Malmö kan du hyra bilar för alla behov och tillfällen. Vi har ett brett utbud av hyrbilar och du kan välja mellan mindre personbilar för dagliga ärenden, familjebilar för längre utflykter eller lyxiga bilar för speciella tillfällen. Vi har även korttidsleasing för dig som behöver en bil en begränsad tid. Oavsett om du behöver en hyrbil över en dag eller flera veckor, kan du hitta rätt hyrbil hos oss på MABI.

Hyra elbil

Det blir större och större efterfrågan på laddbara bilar, och vi erbjuder flera modeller av laddbara bilar i Malmö. Hör av dig till valfri station om du är intresserad av att hyra elbil, eller se vårt sortiment av elbilar!

Hyra skåpbil eller minibuss

Är du i behov av en större bilmodell för transport? Vill du hyra skåpbil eller flyttbil kan du såklart också göra det hos MABI. Vi erbjuder allt från minibussar till större lastbilar.

Kontakta någon av våra stationer för hyrbil i Malmö i dag, eller vänd dig till MABI Truck Rental för att hyra lastbil i Malmö med bokning online.

Ta en roadtrip i Skåne med en hyrbil från MABI

I Malmö har du lika nära till Köpenhamn som det skånska inlandet. Med hyrbil i Malmö har du tillgång till en mängd sevärdheter i och utanför stan. Att hyra bil i Malmö är ett utmärkt val för utflykten, och du tar dig var som helst i Skåne på två timmar!

Om du vill åka på dagsutflykt från Malmö har du mängder med möjligheter! Kör söderut och besök havsbaden på Falsterbonäset, eller ta tåget över Öresundsbron till Köpenhamn för en stadskryss med hyrbil. När du bokar hyrbil hos MABI Malmö är det enkelt att ta sig runt i hela Skåne!