HYRBIL Malmö

- BILUTHYRNING I MALMÖ HOS MABI HYRBILAR

BOKA HYRBIL I MALMÖ

Hos oss på MABI Hyrbilar är det enkelt att hyra bil i Malmö. Vi har 6 stationer för biluthyrning i Malmö med omnejd, som alla hjälper dig att hitta rätt hyrbil för dig. Kontakta din närmaste station i listan till höger för mer information, eller boka hyrbil direkt här på hemsidan.

HYRA ELBIL MALMÖ

Självklart kan du vända dig till oss för att hyra elbil i Malmö. Laddbara alternativ till bensindrivna bilar blir allt mer populära, och hos oss ska det vara enkelt att välja miljövänliga alternativ. Vi har flera modeller av laddbara bilar – kontakta din närmsta station om du vill hyra elbil i Malmö!

HYRA SKÅPBIL I MALMÖ

Är du i behov av en större bilmodell för transport? Vill du hyra skåpbil, flyttbil eller lastbil i Malmö kan du såklart också göra det hos MABI. Vi erbjuder allt från minibussar till större lastbilar.

Kontakta någon av våra stationer för hyrbil i Malmö i dag, eller vänd dig till MABI Truck Rental för att hyra lastbil i Malmö med bokning online.

HYR BIL I MALMÖ – TA EN ROADTRIP I SKÅNE

I Malmö har du lika nära till Köpenhamn som det skånska inlandet. Med hyrbil i Malmö har tillgång till en mängd sevärdheter i och utanför stan.

Att hyra bil i Malmö är ett utmärkt val för utflykten, och du tar dig var som helst i Skåne på två timmar!