Hyrbil Uppsala

- MABI HYRBILAR

Med MABI Hyrbilar kan du boka hyrbil i Uppsala snabbt, smidigt och enkelt. Vi har 3 stationer för biluthyrning i Uppsala, och du är mycket välkommen till oss för att hitta den bästa hyrbilen att upptäcka Uppsala med!


Våra bilar – för alla behov

Hos MABI Hyrbilar kan du vara säker på att hitta en bil som passar dina behov. Vi har ett stort utbud av olika modeller och storlekar, så att du kan hitta den perfekta hyrbilen för din resa. Vi har allt från ekonomibilar till SUV:er och femsitsiga bilar för att passa alla behov och förhållanden. Våra bilar är alla väl utrustade och väl underhållna, för att du ska få den bästa körupplevelsen.

Vad kostar det att hyra bil i Uppsala?

Hos MABI kan du hyra bil i Uppsala från 945 kr/dygn eller 1 194 kr för en helg. Hitta bilar i alla prisklasser, för alla behov hos oss!

Hyr elbil i Uppsala

Upptäck Uppsala med våra miljövänliga elbilar! Hos MABI erbjuder vi ett brett utbud av moderna elbilar som är snälla mot miljön samtidigt som de ger dig maximal komfort, säkerhet och flexibilitet. Boka din elbil på hemsidan idag, eller kontakta någon av våra stationer för mer information.

Hyr skåpbil, minibuss eller lastbil

Om du söker en större bil för transport kan du känna dig lugn. Självklart kan du även hyra minibuss, skåpbil eller lastbil i Uppsala på något av våra uthyrningskontor. Se alla våra transportbilar att hyra och kontakta oss om du har några frågor!


Upptäck Uppsala med en hyrbil

Uppsala är en gammal stad med mycket historia. Nordens äldsta universitet ligger här, det anrika Uppsala universitet, som idag har internationellt erkännande som ett av världens bästa universitet.

Med endast en timme till Stockholm, och med mycket att se runtomkring Uppsala är en hyrbil en bra idé om du vill upptäcka området.