HYRBIL Stockholm

- BILUTHYRNING MED MABI HYRBILAR

HYRA BIL STOCKHOLM

Hos Mabi kan du enkelt hyra bil i Stockholm på flera adresser. Vi har flera uthyrningsstationer och finns bland annat på de två större flygplatserna, Arlanda och Bromma, samt att vi har flera kontor i centrala stan. Roslagsgatan är vår största station, och här hittar du en mängd fina hyrbilar att välja på. Du ser alla våra uthyrningsstationer till höger.

BILUTHYRNING STOCKHOLM - HYR LASTBIL, MINIBUSS ELLER ANNAN TRANSPORTBIL

Vid vår biluthyrning i Stockholm kan du givetvis även hyra lastbil, minibuss och andra större fordon. Vi har transportfordon i flera storlekar och utföranden: allt från mindre lastbilar och minibussar till tunga lastbilar. Så oavsett om du är på jakt efter en avancerad eller billig hyrbil i Stockholm så har vi det du söker!

HYRBIL STOCKHOLM - BILTURISTA I HUVUDSTADEN

Stockholm är Sveriges huvudstad, och dessutom Sveriges största stad med drygt 1,2 miljoner invånare. Mycket fint beläget där Mälaren löper ut i Östersjön är det en vattenstad med många öar och vackra omgivningar. Det finns en mängd sevärdheter runtom i staden som du enklast når med bil, vilket gör en hyrbil till ett mycket attraktivt alternativ för såväl boende som turister.

UTFLYKTER

Utflykter från Stockholm som kan göras bra med hyrbil är exempelvis: • Tyresö slott. • Nynäs strandväg. • Uppsala.