Hyra bil Stockholm

- BILUTHYRNING MED MABI HYRBILAR

HYRA BIL STOCKHOLM

Hos MABI Hyrbilar kan du enkelt hyra bil i Stockholm. Vi har flera uthyrningsstationer och finns dels på både Bromma och Arlanda, dels i centrala stan. Roslagsgatan är vår största station, och här hittar du en mängd fina hyrbilar i Stockholm att välja mellan. Du ser alla våra uthyrningsstationer till höger.

HYRA MINIBUSS STOCKHOLM

Hos oss kan du givetvis även hyra lastbil i Stockholm, eller andra större fordon. Vi erbjuder transportfordon i flera storlekar och utföranden, med allt från mindre lastbilar och minibussar till tunga lastbilar.

HYRA ELBIL STOCKHOLM

På MABI ligger vi alltid framkant med utbud och tjänster, och självklart kan du vända dig till oss om du vill hyra elbil i Stockholm. Allt fler väljer idag laddbart, och det är en självklarhet för oss att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att göra miljövänliga val när de hyr bil. Kontakta din närmsta station, eller kolla in hela vårt utbud av elbilar att hyra.

HYRBIL STOCKHOLM - BILTURISTA I HUVUDSTADEN

I Sveriges huvudstad finns många turistmål, som du enklast når med bil. Som kuststad där Mälaren löper ut i Östersjön finns det många öar och vackra omgivningar i närheten. Det finns en mängd sevärdheter som du enklast når med bil, vilket gör en hyrbil till ett mycket attraktivt alternativ för såväl boende som turister.