Hyra bil Stockholm

- MABI Hyrbilar

BOKA BIL VIA VÅR BILUTHYRNING

Hos MABI Hyrbilar kan du enkelt hyra bil i Stockholm. Vi har flera uthyrningsstationer och finns dels på både Bromma och Arlanda flygplats, dels i centrala stan. Roslagsgatan i Vasastan är vår största station, och här hittar du en mängd fina hyrbilar att välja mellan. Du ser alla våra uthyrningsstationer till höger. Vi på MABI erbjuder enkla såväl som lyxigare modeller för alla tillfällen.

VAD KOSTAR DET?

Hos oss kan du hyra bil från 595 kr/dygn och från 1 295 kr för en hel helg. Vi har bilmodeller i alla prisklasser från små stadsbilar till familjebilar, lyxbilar och skåpbilar. Hos oss hittar du garanterat något som passar just dig och dina behov!

MINIBUSS ELLER SKÅPBIL

MABI är ett prisvärt alternativ för dig som vill hyra minibuss eller skåpbil i Stockholm. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och ett stort utbud av fordon, som alla är fullt utrustade och i toppskick.

Hos oss kan du även hyra lastbil, eller andra större fordon. Vi erbjuder transportfordon i flera storlekar och utföranden, med allt från mindre lastbilar och minibussar till tunga lastbilar genom MABI Truck Rental. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta rätt transportbil

ELBIL

På MABI ligger vi alltid framkant med utbud och tjänster, och självklart kan du vända dig till oss om du vill hyra elbil i Stockholm. Allt fler väljer idag laddbart, och det är en självklarhet för oss att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att göra miljövänliga val när de hyr bil.

Vi har ett stort utbud av laddbara bilar som är fullt utrustade och i toppskick. Med en hyrelbil gör du ett miljövänligt val, och du slipper förlora tid vid bensinstationer. Elbilar ger lägre bränslekostnader och är oftast tystare och mer bekväma att köra. Kontakta din närmsta station eller kolla in hela vårt utbud av elbilar att hyra.

TURISTA I HUVUDSTADEN MED EN HYRBIL

I Sveriges huvudstad finns många turistmål, som du enklast når med bil. Som kuststad där Mälaren löper ut i Östersjön finns det många öar och vackra omgivningar i närheten. Det finns en mängd sevärdheter som du enklast når med bil, vilket gör en hyrbil till ett mycket attraktivt alternativ för såväl boende som turister.

VAR KAN JAG HITTA EN HYRBIL?

Om du letar efter en biluthyrning i huvudstaden har du många olika alternativ. MABI har flera kontor, från Arlanda till centrala innerstan. MABI finns även i närliggande städer, som Uppsala, Enköping och Södertälje.

VAD KRÄVS FÖR ATT FÅ HYRA BIL?

Du måste ha ett giltigt körkort, ett betalkort och ett giltigt personnummer. Du måste vara minst 20 år gammal för de flesta av våra fordon, 24 år för våra exklusiva modeller.