HYRBIL Stockholm Solna - MABI HYRBILAR

FORTSÄTT

Välkommen till MABI Solna

Om du letar efter hyrbil i Solna har du hittat rätt. Hos MABI Hyrbilar kan du boka en bil för alla tillfällen. Välkommen till vår station nära Solna centrum, i botten av Dallas Tower.

Solna biluthyrning

Du kan boka din hyrbil i Solna direkt här på hemsidan, eller kontakta våra duktiga biluthyrare på plats – du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan. Upptäck Solna med omnejd med en av våra billiga hyrbilar av hög kvalitet. Boka online idag!

Om du planerar att resa till Solna och vill ha frihet att utforska staden på egen hand, är hyrbil den perfekta lösningen. MABI Hyrbilar erbjuder ett brett utbud av fordon att välja mellan, från små och ekonomiska bilar till stora och bekväma SUV:ar. Oavsett om du reser ensam eller med familjen, hittar du rätt hyrbil för resan hos oss.

Små och ekonomiska bilar

Om du reser ensam eller med en vän och bara behöver ett enkelt transportmedel för att ta dig runt i Solna, kan en liten och personbil vara det perfekta valet. Våra små bilar är bränsleeffektiva och lätta att parkera, vilket gör dem perfekta för vistelse i Solna centrum och dagsturer till Stockholm.

Mellanstora bilar

Om du planerar att resa längre och behöver mer utrymme och komfort, kan en mellanstor bil vara det bästa valet. Våra mellanstora bilar har tillräckligt med utrymme för familjens bagage och bekväma säten som gör att du kan köra även långa sträckor bekvämt.

Stora SUV:ar

Om du reser med en stor grupp eller familj och behöver gott om utrymme för passagerare och bagage, kan en större hyrbil vara det bästa valet. Våra SUV:ar är rymliga och bekväma och har tillräckligt med utrymme för att rymma allt du behöver på din resa.

Varför hyra en bil i Solna?

Att hyra en bil i Solna ger dig frihet att utforska staden och dess omgivningar på ditt sätt. Här är några av de främsta fördelarna med att hyra en bil i Solna:

Frihet att resa på ditt sätt

Med en hyrbil kan du resa precis dit du vill när du vill. Du behöver inte oroa dig för att hålla dig till en viss tidtabell eller att förlita dig på kollektivtrafik. Istället kan du ta dig runt i Solna och dess omgivningar precis som du vill.

Utforska Solnas omgivningar

Med en hyrbil kan du också enkelt utforska Solnas omgivningar. Du kan till exempel ta en dagsutflykt till någon av de vackra parkerna i närheten, som Hagaparken eller Ulriksdals slottspark. Du kan också ta bilen och köra ut till skärgården eller centrala Stockholm.

Prisvärt och enkelt

Att hyra en bil hos oss är enkelt och prisvärt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en smidig bokningsprocess online. Dessutom kan du alltid räkna med att få utmärkt service från våra duktiga medarbetare.

Flexibel hyrestid

Vi erbjuder också flexibla hyrestider, vilket innebär att du kan hyra en bil för så kort eller lång tid som du behöver. Oavsett om du behöver en bil för en dag eller en vecka, kan vi hjälpa dig.

Adress

Garvis Carlssons Gata 11
169 51
Solna

Öppettider

Mån-Fre: 09:00-16:00
Lör-Sön: Stängt
Gäller: 2022-10-28 - 2050-12-31

Hämtningstider

Mån-Fre: 09:00-16:00
Lör-Sön: Stängt

Återlämningstider

Mån-Fre: 09:00-16:00
Lör-Sön: Stängt