HYRBIL ARLANDA - MABI BILUTHYRNING

FORTSÄTT

HYR BIL PÅ ARLANDA FLYGPLATS

Önskar du en hyrbil på Arlanda flygplats? MABI har ett brett utbud av hyrbilar i toppkvalitet i flera storlekar, prisklasser och utrustningsnivåer. Vår biluthyrning ligger inne på Arlanda hyrbilscenter på Vingvägen 4.

BILUTHYRNING - FRÅN PERSONBILAR TILL TRANSPORTBILAR

Vår biluthyrning på Arlanda flygplats erbjuder allt från personbilar till minibussar och transportbilar. Vi har ett brett utbud av bilar i flera prisklasser och storlekar för att passa alla behov. Dessutom kan du alltid känna dig trygg med att våra bilar är av absoluta toppskick och underhålls regelbundet för att ge dig högsta säkerhet och komfort.

GRATIS TRANSFER

När du hyr bil på Arlanda ingår gratis transfer från ankomstterminalen. Bussen avgår från hållplats 4 och är märkt Beta-parkeringen, den går med jämna mellanrum och resan tar ca. 5 min.

UPPTÄCK STOCKHOLM MED HYRBIL FRÅN ARLANDA

Upptäck Stockholm på ditt egna sätt med en bekväm hyrbil från Arlanda flygplats. Genom att hyra bil får du friheten att utforska staden och dess omgivningar i din egna takt. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, ger en egen bil dig flexibilitet och bekvämlighet för att uppleva allt som huvudstaden har att erbjuda.

Boka din bil i dag och gör din resa till en minnesvärd upplevelse. Vi har även flera uthyrningsstationer runtom huvudstaden för dig som hellre vill hyra bil i Stockholm och dess centralare delar.

Kontakta oss om du har frågor eller vill ha mer information!

Adress

Vingvägen 4
190 60
Stockholm-Arlanda

Öppettider

Mån-Fre: 07:00-17:00
Lör-Sön: Stängt
Gäller: 2023-03-15 - 2040-12-31

Hämtningstider

Mån-Fre: 08:00-21:00
Lör-Sön: 09:00-21:00

Återlämningstider

Mån-Sön: 00:00-23:30