Hyrbil Västerås

- MABI HYRBILAR

BOKA DIN HYRBIL I VÄSTERÅS

Hos oss kan du snabbt och enkelt boka billig hyrbil i Västerås på ett av våra uthyrningskontor i området, inklusive Västerås Centralstation och Västerås flygplats. Hos oss hittar du en hyrbil i Västerås för alla tillfällen. Oavsett om du är i staden för arbete, nöje, eller bara behöver ett pålitligt transportmedel för några dagar, har vi hyrbilen för dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av bilar från välkända märken för att säkerställa att du alltid får en säker och bekväm resa.

HYRA ELBIL VÄSTERÅS

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett växande urval av elbilar att hyra i Västerås. Elbilen är ett utmärkt miljövänligt alternativ till våra bensindrivna bilar – kör utan utsläpp, tyst och effektivt, och upplev den senaste tekniken inom fordonsindustrin. Läs mer om våra elbilar!

HYRA MINIBUSS VÄSTERÅS

Hos oss kan du även hyra lastbil, minibuss och skåpbil i Västerås. Vi har allt från smidiga personbilar till rymliga transportbilar för alla behov. Ska du och din fotbollsklubb på bortamatch, eller behöver du hjälp med en flytt? Våra minibussar och lastbilar ger dig utrymme att transportera allt från människor till möbler.

UPPTÄCK VÄSTERÅS MED HYRBIL

Västerås är en av Sveriges äldsta städer, med över 1000 år på nacken. Staden är belägen vid västra delen av Mälaren och är i dag en stor stad med mycket historia. Både Engsö slott och Sala silvergruva ligger i närheten, och vill man ta en längre tur är inte Stockholm långt borta.

Med en hyrbil har du friheten att ta dig nästan var som helst, utan att behöva tänka på tidtabeller. Upptäck Västerås underbara naturreservat och parker på ditt eget vis. Med en hyrbil blir din resa till Västerås en oförglömlig upplevelse.