Hyrbil Västerås

- BILUTHYRNING MED MABI HYRBILAR

HYRBIL VÄSTERÅS

Hos oss kan du enkelt och smidigt boka hyrbil i Västerås på något av våra uthyrningskontor. Vi har två kontor med biluthyrning i Västerås som vänder sig till både privatpersoner och företag. Hos oss kan du enkelt boka en hyrbil i Västerås för alla tillfällen.

HYRA BIL VÄSTERÅS? KONTAKTA VÅR BILUTHYRARE

Letar du efter att hyra bil i Västerås? Vi på Mabi är din biluthyrare i Västerås så tveka inte på att kontakta oss om du inte hittar vad du söker. Annars är det enkelt att boka via hemsidan och se lediga fordon på önskad station.

BILUTHYRNING VÄSTERÅS - LASTBIL, MINIBUSS & SKÅPBIL

Utöver en vanlig hyrbil kan du hos oss även hyra lastbil, minibuss, skåpbil eller annan transportbil genom vår biluthyrning i Västerås. Vi har allt från skåpbilar och minibussar till tunga lastbilar.

UPPTÄCK VÄSTERÅS MED HYRBIL

Västerås är en av Sveriges äldsta städer med över 1000 år på nacken. Beläget vid västra delen av Mälaren är det idag en stor stad med mycket historia. Både Engsö slott och Sala silvergruva ligger i närheten av staden, och vill man ta en längre tur är ju inte Stockholm långt borta. Det blir mycket enklare att ta sig runt med bil!