HYRBIL Norrtälje

- MABI HYRBILAR

HYRA BIL NORRTÄLJE

Har du planer på att hyra bil i Norrtälje? Då är du välkommen till oss på MABI. På vår station hittar du hyrbilar för alla tillfällen, snabbt, smidigt och enkelt. Oavsett om du planerar en semesterresa, en affärsresa eller bara behöver en bil för en dag, har vi rätt bil för dig.

ALLA TYPER AV BILAR

När du väljer våra hyrbilar kan du välja bland bilar i alla storlekar och prisklasser, allt från mindre citybilar till rymliga kombimodeller eller skåpbilar. Med vårt stora utbud av laddhybrider och elbilar kan du ta dig fram tyst och miljövänligt, och ändå ta dig långa sträckor.

Vill du kanske hyra en lyxbil för en speciell tillställning eller en större bil för en familjeutflykt? Hos hos kan du hyra allt från sportiga cabriolets till rymliga minibussar, så vi är säkra på att vi har något för dina behov.

ONLINEBOKNING ELLER PERSONLIG SERVICE

Boka din hyrbil i Norrtälje direkt här på hemsidan eller kontakta närmaste station i listan till höger.

Norrtälje är känt för sin natursköna omgivning, charmiga stadscentrum och rika kulturarv. Med en hyrbil från oss får du möjlighet att upptäcka allt staden har att erbjuda i din egen takt. Besök stadens konsthall för en kulturell upplevelse, eller ta en tur till någon av de många vackra stränderna i området.

KONTAKTA OSS

Har du några frågor eller behöver hjälp med din bokning? Du kan nå oss via telefon, e-post eller boka direkt online. Vårt mål är att göra din upplevelse med oss så positiv som möjligt, från det ögonblick du bokar din bil till dess att du återlämnar den. Välkommen till MABI!

Stationer i Norrtälje